Nieuwsbrief juli-augustus 2024

Kalender


Varia

Tijd voor vakantie:

Vrouwencentrum sluit van vrijdag 5 juli t.e.m. maandag 19 augustus, van vrijdag 23 aug. tot en met maandag 26 aug.

Digipunt:

Het digipunt in het VC blijft geopend tijdens de vakantie behalve op vrijdagen 12, 19 en 26 juli.

Voor al jullie vragen over smartphone (geen apple) of computer: steeds welkom! Het digipunt gaat gewoon verder op vrijdagnamiddag van 13.30 u tot 16.30 u Reserveren NOODZAKELIJK op 03/778 66 66. Vermeld zeker dat u naar het VC wil gaan.


Koffie na het markten

Koffie

op donderdag 4 juli, 22 augustus en 29 augustus

Tussen 9 u en 12 u zijn jullie heel hartelijk WELKOM in het Vrouwencentrum. Je kan een koffie of thee bestellen tegen € 1,5. Een gezellige babbel hoort er bij. Inschrijvingen mogelijk.


Boeken ontlenen

Boeken

Eén of meerdere boeken ontlenen uit onze Vrouwencentrumbib? Dat kan ! Enkel je naam en de titel(s) noteren op het inschrijfblad en de boeken, na lezing terugbrengen.


Weetje: Brandblusapparaten zijn gecontroleerd door erkende firma.


Braderij en Vredefeesten op 7 en 8 september

Pannenkoeken

Tijdens dit weekend houdt het Vrouwencentrum traditiegetrouw opendeur en pannenkoekenbak.

Om dit te realiseren en alles vlot en behapbaar voor iedereen te laten verlopen, hebben wij een grote, hechte ploeg van vrijwilligers nodig die onze vaste vrijwilligers bijstaan.

Voor zaterdag en zondag roepen we versterking in: vrijwilligers die koffie zetten, afwassen (vanaf 15 u), bedienen, suiker bijvullen, afruimen, verkopen aan de buitenstand, de kassa... We zoeken ook een 3-tal medewerkers expliciet voor zondagavond rond 17.30 u om alles van die 2 dagen op te ruimen.

Je kan ons helpen door je naam door te geven aan Christine Cattebeke via c_cattebeke@hotmail.com of 03/776 99 10 of 0473 75 34 58 en ook welk werk je voorkeur wegdraagt. Tot donderdag 4 juli kan je het ook aan Tanja, de nieuwe onthaalmedewerker, melden. We proberen daar zo goed als mogelijk aan tegemoet te komen. Vooraf ontvang je nog een mail met de taakverdeling en de werkuren.

Hoe groter onze ploeg, hoe vlotter alles verloopt en hoe korter de werkuren.

De aquarellen van Christine Van Buynder en Vroni De Cleen zullen tegen dan ook de ontmoetingsruimte en de blauwe kamer sieren.
De website wordt met veel zorg opgemaakt door Denis Inghelbrecht. Bedankt, Denis!


Werkten mee aan dit nummer: Marie-Louise Van Raemdonck, Ivan Cloet, Willy Toté en Marleen Colyn voor de eindredactie.

Verantwoordelijke uitgever: Brigitte Van Kogelenberg, Nieuwstraat 34, 9100 Sint-Niklaas